Tilaa sävellys / konsertti

Esa Pietilä Productions tuottaa Esa Pietilän omien konserttien ja sävellysten lisäksi erilaisia muita konsertteja ja tapahtumia. Kauttamme on mahdollista saada tapahtumaanne huipputason soolokonsertteja, duo-kokoonpanoja trio-kokoonpanoja ym. , sekä isompia yhtyeitä ja orkestereita, joissa esiintyvät maamme eturivin taiteilijat. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro tarpeistasi niin mietimme yhdessä, miten voisimme räätälöidysti toteuttaa konsertin, tapahtuman tai muun musiikillisen illanvieton tarpeisiinne.

Esa Pietilän omiin yhtyeisiin, projekteihin ja niiden ääni- ja videonäytteisiin pääset tutustumaan www-sivuilla www.esapietila.com (englanniksi), jossa on lukuisia konsertti tallenteita ja konserttivideoita ympäri maailmaa sekä ääninäytteitä Esa Pietilän julkaisemilta albumeilta.

Pietilä säveltää tilauksesta teoksia erilaisille kokoonpanoille, sooloteoksista aina sinfoniaorkesterille sävellettyihin laajamittaisiin teoksiin. Hänen teosluetteloonsa mahtuu teoksia kamariorkesterille, kamariorkesterille ja saksofonille, kamarijousille, kamarijousille ja jazzkvintetille, Big Bandille, saksofonikvartetille, jousikvartetille, käyrätorvikvartetille, sooloteoksia saksofonille, sooloteoksia pianolle, musiikkia saksofonille ja ääninauhalle, 11-miehiselle Big Bandille, teoksia sekakokoonpanoille, teoksia erilaisille jazz- ja kamariyhtyeille, lukuisia teoksia erilasille pienyhtyeille ja duoille sekä musiikkia elokuvaan ja dokumenttielokuviin.

Ota yhteyttä tästä

Kommentit poistettu käytöstä.